Webtekstboek

Home Boeken

Boeken

Hoe schrijf je een pakkende tekst voor jouw website? We hebben de beste boeken op een rij gezet waarmee je jouw site voorziet van krachtige teksten die gelezen worden.

Check je webtekst € 17,95
Hoe schrijf je webteksten die écht gelezen worden? Hoe schrijf je pakkende koppen en kernachtige intro's? Hoe houd je de aandacht van je lezers vast en hoe verleid je ze om door te klikke..
Auteur: Eric Tiggeler | Verschenen: 2010

Webteksten die werken € 29
Een goede webtekst pakt je bezoekers beet, beantwoordt hun vragen en overtuigt hen om klant te worden. Zo’n tekst schrijven is aartsmoeilijk. En toch verwacht iedereen dat jij op 1-2-..
Auteur: Els Aerts | Verschenen: 2018

Schrijven voor SEO in 60 minuten € 12,50
Op internet concurreert u met miljoenen websites. Hoe kunt u toch opvallen? Er is een slimme manier: SEO. Door een website goed doorzoekbaar te maken en de juiste woorden te kiezen valt u sn..
Auteur: Rutger Steenbergen | Verschenen: 2013

Schrijven voor het web

Iedereen kan schrijven. Op school doen we het volop. We schrijven verslagen en maken lange werkstukken. Opbouw, grammatica en taalgebruik zijn daarin vooral belangrijk. Schrijven voor het web vereist echter ook andere vaardigheden. De lezer op internet kijkt namelijk heel anders naar een tekst. De tekst moet beginnen met de conclusie. De tekst moet kort en krachtig zijn. Met lange en vage teksten verveel je de lezer en ben je hem kwijt. Schrijven voor het web is daarom een vak apart, maar voor iedereen te leren.